Fagurele cu miere polifloră este un produs apicol pur şi foarte complex. Nefiind supus niciunui tip de procesare, acesta îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice.
Ajuta la intărirea imunității, ameliorează afecţiunile respiratorii, combate afecţiunile stomacului, energizează şi înlătură oboseala.
Aspectul fiecărui fagure cu miere este unic, în funcție de cum l-au construit albinele.
Cristalizarea mierii este un proces natural și o garanție a calității.
ORIGINE: ROMÂNIA (100%)
Fagurele cu miere este unul dintre cele mai pure şi mai complexe produse apicole, utilizat atât ca aliment, cât şi ca remediu natural împotriva afecţiunilor respiratorii, anemiilor, asteniei sau problemelor stomacului. Nefiind supus niciunui tip de procesare, fagurele de miere îşi păstrează intacte toate proprietăţile benefice (antifungice, antibacteriene, antioxidante).
Acesta este un amestec de mai multe produse apicole: miere, polen, propolis şi ceară, astfel compoziţia acestuia este una foarte complexă. Mierea din fagure conţine proprietăţi superioare, având un aport mare de vitamine, mai ales vitamina A şi retinol, precum şi alte substanţe active care, prin masticaţie, se transferă în organismul nostru.
Cristalizarea mierii este un proces natural și o garanție a calității.
ORIGINE: ROMÂNIA (100%)