Datorită conținutului bogat în glucoză,magneziu și potasiu, mierea de rapiță poate fi consumată în perioadele de efort fizic și intelectual intens, furnizând nutrienți valoroși la nivel muscular și nervos.
Mierea de rapiță cristalizează foarte repede și are o textură fină și cremoasă, fiind ușor tartinabilă, iar gustul său este deosebit, fiind mai puțin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de miere.
CRISTALIZAREA MIERII ESTE UN PROCES NATURAL ȘI O GARANȚIE A CALITĂȚII.
ORIGINE: ROMÂNIA (100%)
Datorită conținutului bogat în glucoză,magneziu și potasiu, mierea de rapiță poate fi consumată în perioadele de efort fizic și intelectual intens, furnizând nutrienți valoroși la nivel muscular și nervos.
Mierea de rapiță cristalizează foarte repede și are o textură fină și cremoasă, fiind ușor tartinabilă, iar gustul său este deosebit, fiind mai puțin dulce comparativ cu al celorlalte tipuri de miere.
CRISTALIZAREA MIERII ESTE UN PROCES NATURAL ȘI O GARANȚIE A CALITĂȚII.
ORIGINE: ROMÂNIA (100%)