Proprietati:
- mierea este o sursa naturala de carbohidrati direct si complet asimilabili, scutind organismul de efort in actul digestiei, ce sustine necesitatile energetice ale organismului, conferind rezistenta la oboseala, dar si un randament mental mai bun;
- pe langa zaharuri, se regasesc si elemente nutritive (minerale, vitamine, aminoacizi liberi si enzime) necesare functionarii optime a organismului uman;
- prezenta vitaminelor (B1 ,B2, B6, vitamina P, vitamina H, vitamina C, acidul pantotenic, provitaminele A si vitamina K), mineralelor (calciul, magneziu, potasiu etc.) si antioxidantilor in miere o recomanda in cazurile de astenie, in starile de convalescenta si in sustinerea imunitatii;
- mierea de salcâm se remarcă printr-o aromă discretă fiind preferată pentru îndulcirea diverselor alimente sau băuturi, fără a influența gustul acestora;
- datorită conținutului mare de fructoză, mierea de salcâm poate fi consumată de persoanele predispuse la anemie, favorizând absorbția fierului și cu moderație de persoanele ce manifestă episoade hiperglicemice;
- prezența fructozei justifică și acțiunea ușor laxativă a mierii de salcâm.
Ingrediente:
Miere de salcam.
Prezentare:
500 g
ORIGINE: ROMÂNIA (100%)