Apivirol Forte - 5L

Romvac
105,00 RON
APIVIROL FORTE este un adjuvant deosebit de eficient în profilaxia și combaterea Paraliziei virale acute și cronice, Locii americane și europene și Varoa. Administrarea APIVIROL FORTE ca biostimulator se aplică imediat în stupinele în care se observă un declin al stării generale a familiilor de albine sau când se suspectează anumite semne de boală apărute în sezonul de cules activ sau în perioadele în care culesul este slab.
Stoc epuizat
Cod Produs: C89-5053 Ai nevoie de ajutor? 0771037788
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

MOD DE ADMINISTRARE

APIVIROL FORTE se administrează prin aspersare (pulverizare) pe suprafața ramelor cu albine și puiet, cu ajutorul unor pompe manuale.

Aspersarea este cea mai sigură și eficientă modalitate de administrare a acestui biostimulator întrucât produsul este consumat imediat de albine, la care declanșează puternic reflexul de autocurățire. Cantitatea folosită pentru o singură administrare este de 150-250 ml pentru o familie de albine. Se recomandă 2-3 administrări de APIVIROL FORTE, la interval de 3 zile.

Întrucât bolile virale și bacteriene evoluează de multe ori fără simptome tipice de boală, administrarea produsului trebuie făcută și în perioadele de cules, ori de câte ori randamentul și starea generală de sănătate a stupinei sunt necorespunzătoare și, în mod deosebit, în perioadele în care flora meliferă nu asigură un cules satisfăcător, care stresează puternic albinele, devenind mult mai sensibile la boli.

După  încheierea sezonului de cules, în vederea pregătirii familiilor pentru iernat, se efectuează tratamentul biostimulator de toamnă, administrând, în zilele călduroase, 150-250 ml APIVIROL FORTE, prin aspersare pe corpul albinelor și puietului.

La familiile la care s-a făcut tratamentul biostimulator de toamnă, se constată o mortalitate redusă în perioada de iernat și stimularea ouatului timpuriu la mătci. La controlul stupinei, după primul zbor de curățire, se găsesc în medie  3-4 rame cu puiet compact pe toată suprafața ramelor.

Pentru perioada de iernat, turtele de zahăr sau șerbet se prepară cu un adaos de circa 150-250 ml APIVIROL FORTE pentru o familie de albine.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

Aspersarea produsului trebuie să se facă pe cât mai multe rame cu populație mare de albine și puiet.

PRECAUTII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE

Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Se va păstra la temperatura de 5-400C, ferit de lumina solară și de îngheț.

Se va păstra în ambalajul original.

A nu se folosi după data de expirare menționată pe etichetă.

Vezi mai mult
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!