Prezenta timolului în hrana familiilor de albine poate reprezenta o modalitate efcienta de a reduce infectia cu nosema (conform cercetarilor în domeniu).
Compozitie: zahar din sfecla de zahar invertit enzimatic, timol. Produsul este executat cu un sistem de control al produselor alimentare HACCP certificat .
Mod de administrare: Înainte de utilizare, crestati parti ale ambalajului în locatiile dorite si puneti-le peste rame, în stup.
Pastrati la loc întunecos, uscat si rece, între 10 si 25 de grade.
Data expirarii: 24 de luni de la data productiei
Prezenta timolului în hrana familiilor de albine poate reprezenta o modalitate efcienta de a reduce infectia cu nosema (conform cercetarilor în domeniu).
Compozitie: zahar din sfecla de zahar invertit enzimatic, timol. Produsul este executat cu un sistem de control al produselor alimentare HACCP certificat .
Mod de administrare: Înainte de utilizare, crestati parti ale ambalajului în locatiile dorite si puneti-le peste rame, în stup.
Pastrati la loc întunecos, uscat si rece, între 10 si 25 de grade.
Data expirarii: 24 de luni de la data productiei